giovedì 31 luglio 2014

Žalostno slovo Vlade Alenke Bratušek



Aurelio Juri
Bivši slovenski in evropski poslanec


Predsednica Vlade in ZaAB, Alenka Bratušek,


ODPRTO PISMO


Spoštovana ga. predsednica,
Upam, da brez pretirane zamere, a moje podpore nimate več. Res da ni vedi kako pomembna, a vam jo odrekam vsaj zaradi sebe, ker sem v vas verjel, prispeval s svojim podpisom tudi k ustanovitvi vašega Zavezništva in računal, da boste po doseženem vstopu v Državni zbor vse vaše znanje in ambicije posvetili nadaljnjemu vodenju in uveljavljanju stranke ter sodelovanju v nastajajoči vladi zmagovalca volitev, dr. Mira Cerarja. Tem pričakovanjem Ste obrnili hrbet in izkoristili vaš trenutni položaj predsednice Vlade za poizkus naskoka na Evropsko komisijo.
Ko se je o tem šušljalo sem upal, da je šlo zgolj za zlonamerne govorice, a so se le te sčasoma potrjevale in danes postale resnica.
Da sem vam dal svoj podpis in kasneje tudi glas mi kljub temu ni žal. Prispeval sem k temu, da ste dobili priložnost. Mi je pa žal, da ste jo zapravili. Pri tem ima odhajajoči minister, dr. Virant prav. Z današnjo odločitvijo o treh kandidatih, med katerimi sta tudi vi in g. Erjavec, člana vlade, se slednja  poslavlja nedostojno. Škoda!
Vam pa vseeno želim veliko zdravja in sreče, kjerkoli že boste in karkoli boste počeli.



Nessun commento:

Posta un commento