martedì 21 giugno 2016

Naj g.Jazbec odstopi!


POZIV PREDSEDNIKU SLOVENSKEGA DRŽAVNEGA HOLDINGA

Spoštovani g. Marko Jazbec,

Na zamerite, a s predlogom po zamenjavi treh nadzornikov v Luki Koper ste proizvedli pravi kaos na polju upravljanja z državnim premoženjem, ki vam je zaupan, ter upravičen revolt prizadetih strani. Na parlamentarni komisiji za nadzor javnih financ niste uspeli pojasniti razlogov te poteze, celo ujeli so vas na laži in na manipuliranju z netočnimi, zavajajočimi podatki, danes pa še umik enega od predlaganih nadzornikov, Nemca  Sorgenfreia, in njegova zamenjava z Slovencem. Kot da bi s tem pomirili razburjene deležnike in si povrnili zaupanje in verodostojnost.
Očitno niste niti slučajno dojeli sporočila tega upora, ki se ne rojeva iz lokalpatriotizma, ki bi bil povsem razumljiv glede na to, da koprskega pristanišča ni zgradila Ljubljana ampak predvsem tukajšnja skupnost, temveč preproste logike, da konje ki vlečejo, dokler vlečejo, ne menjaš!
In če tega ne razumete, bilo bi dobro za vas in vso državo, da priznate lastne pomanjkljivosti do mesta, ki ga zasedate, ker mu evidentno niste dorasel, prevzamete ustrezno odgovornost in mesto zapustite.
Če pa tega ne boste storili, bodisi iz ponosa in trme, bodisi iz drugih razlogov, bodite vsaj toliko uvideven do vseh prizadetih, celo do samega g. Sorgenfreia, da voz, ki ste ga pognali in drvi v prepad, pravočasno ustavite, oziroma  sklep o zamenjavi treh obstoječih nadzornikov, z dr. Alenko Žnidaršič Kranjc na čelu, preprosto prekličete. Ne nazadnje niste še pojasnili čemu prav oni trije na spisku za odstrel (poleg že omenjene še Andrej Šercer in Elen Twrdy) in ne kdo drug?!

Hvala za pozornost.

Nessun commento:

Posta un commento